در هر آشپزخانه ای علاوه بر یخچال، لباسشویی، ظرفشویی، اجاق گاز وجود وسایل برقی دیگری مانند غذا ساز، خرد کن، چرخ گوشت، ساندویچ ساز ، پلوپز، گوشت کوب نیز لازم و ضروری می باشد. هر یک از این وسایل می توانند چندین کار را انجام دهند. با غذا ساز می توان تمامی موادی که برای درست کردن غذا لازم است و با هم مخلوط کرد و آن‌ها را یک جا پخت یا برای درست کردن کیک یا شیرینی مواد را به صورت پودر و خمیر در آورد. به وسیله ی چرخ گوشت به علاوه ی چرخ کردن گوشت می توان انواع سوسیس را آماده کرد. هم چنین با خرد کن می توان تمامی مواد چه نرم و چه سخت را در در عرض چند دقیقه خرد کرد و با ساندویج ساز انواع ساندویج، پیتزا و خوراکی های دیگر را تهیه کرد.

گوشت کوب‌ها دو نوع پلاستیکی و استیل دارند؛ این دستگاه دارای کاربرد‌های مختلفی هست که بهتر است قبل از خرید آن‌ها را در نظر بگیرید. گوشت کوب‌ها معمولا دارای دو انتخابگر سرعت هستند، در برخی از مدل‌ها چند سرعت نیز وجود دارد. برخی از گوشتکوب برقی ظرف استوانه‌ای شکل پیرکس یا پلاستیکی مخصوص به خود را دارد که میتوانید مواد را بدون اینکه جایی را کثیف کند، در آن خرد، له یا مخلوط کنید .با استفاده از گوشت کوب به علاوه ی گوشت می توان مخلوط کردن مواد انواع سوپ و اسموتی، خرد کردن میوه و سبزیجات، هم زدن سفیده تخم مرغ یا خامه، له کردن پیاز و ... به آن سپرد؛ شما می توانید هم داغ ترین و هم سردترین مواد را در مدت زمان کمی خرد کنید. هر چه تیغه های دستگاه بلند تر باشد به راحتی و در زمان کم تری مواد خرد می شوند پس در هنگام خرید گوشت کوب توجه کنید که از تیغه های بلند تشکیل شده باشد و به وسیله ی پیچ وصل نشده باشد. هم چنین موتور آن دارای قدرت خیلی بالایی باشد تا از مصرف انرژی و صدای زیاد جلوگیری کند.

نکاتی در مورد گوشت کوب که هنگام خرید باید به آن توجه کنید:

  • توان بالا داشته باشد.
  • موتور سنگین داشته باشد.
  • قسمت پایین گوشت کوب (جایی که موتور را به تیغه وصل می‌کند) فلزی باشد.
  • دارای تیغه‌های بزرگ (بلندتر) باشد. تیغه‌های آن کوتاه نباشد.
  • تیغه به صورت پرس به شافت وسط وصل شده باشد. (پیچی یا پیچ ومهره نباشد).
  • میله گوشت کوب از جنس استیل ضد زنگ و بسیار مقاوم باشد.
  • دستگاه قابل جدا شدن از هم بوده و بتوان آن‌ها را بجز موتور در ماشین ظرفشویی شست.
  • امکان تنظیم سرعت را داشته باشد.

 

منبع :آلترابلاگ