اگر عاشق قهوه هستید، حتما بخوانید!!

اگر عاشق قهوه هستید بهتر است یک دستگاه اسپرسوساز در منزل داشته‌باشید تا بتوانید طعم اسپرسو واقعی را تجربه کنید. با داشتن یک اسپرسوساز شما نوشیدنی‌هایی مثل اسپرسو، کاپوچینو، لاته و... را در آشپزخانه خود دارید. اما انتخاب یک دستگاه اسپرسوساز مناسب جهت برآورده کردن نیازهایتان و همچنین با قیمتی متناسب با بودجه شما، کار ساده‌ای نیست. در ادامه به ذکر نکاتی برای انتخاب اسپرسوساز مناسب می‌پردازیم.

5 دسته اسپرسوساز در ادامه بررسی می‌شود. اولین قدم شما برای انتخاب اسپرسوساز مناسب، انتخاب یکی از دسته‌های اسپرسوساز است. این انتخاب به چند فاکتور مهم بستگی دارد:

_سهولت در کار با دستگاه

_تکنولوژی و امکانات دستگاه که گاهی کار با آن را سخت‌تر می‌کند

_میزان بودجه‌ی مالی شما

دستگاه‌های اسپرسوساز نیمه‌اتوماتیک

این دسته رایج‌ترین انواع اسپرسوساز را دارد که دارای پمپ دم‌کن قهوه برقی است که به صورت دستی خاموش و روشن می‌شود.

مراحل تهیه اسپرسو با این دستگاه‌ها:

1- در مخزن آب بریزید، دستگاه را روشن کنید و چند دقیقه صبر کنید تا دستگاه گرم شود.

2- دسته‌ی پرتفیلتر را بردارید، مقدار معین قهوه با پیمانه مخصوص درون آن بریزید و فشار دهید تا پودر قهوه به خوبی فشرده شده و سطح آن صاف شود.

3- دسته‌ی پرتفیلتر را در جایش نصب کنید، در زیر آن فنجان قرار دهید و دکمه دم‌کن قهوه را فشار دهید.

4- هنگامی که فنجان شما به میزان مورد نظر پر شد، دکمه دم‌کن قهوه را خاموش کنید.

5-این روند را برای فنجان‌های بعد تکرار کنید.

این دسته به مداخله دستی بیشتری نسبت با سایر دستگاه‌های اسپرسوساز نیاز دارد. با کمی تمرین و داشتن قهوه باکیفیت می‌توانید یک اسپرسو عالی با کرم غلیظ تهیه کنید. این دسته اسپرسوسازها معمولا فضای کمی اشغال می‌کنند و قیمت آن‌ها در حالت ماکزیمم 100 دلار است. این دسته اسپرسوسازها در کمترین قیمت نیز اسپرسو خوبی به شما می‌دهد اما با افزایش قیمت، استایل و امکانات آن‌ها تغییر می2کند و بهتر می‌شود. از جمله این تفاوت‌ها، تفاوت در نوع دسته پرتفیلتر است که می‌تواند به صورت تحت فشار، بدون فشار و تجاری باشد. نوع تحت فشار آن به طور خودکار قهوه را فشرده می‌کند و اسپرسو سریع و با کیفیتی را به شما می‌دهن حتی اگر قهوه ما کیفیت متوسطی داشته‌باشد. مدل بدون فشار و تجاری آن دارای سیستم فشار خودکار نیستند بنابراین پودر قهوه استفاده شده باید با کیفیت باشد  به خوبی آسیاب شود.

دستگاه‌های اسپرسوساز تمام اتوماتیک

این دستگاه‎‌ها کاملا اتوماتیک هستند به گونه‌ای که با فشار دادن یک دکمه، قهوه را خرد می‌کند، میزان مشخصی از آن را در سبد فیلتر می‌ریزد و یک حجم از پیش تعین شده نوشیدنی اسپرسو را به شما تحویل می‌دهد و در نهایت قهوه استفاده‌شده را درون محفظه زبالی داخلی می‌ریزد. انواع مختلف این دسته دارای نازل بخار جهت تهیه فوم شیر جهت تهیه کاپوچینو یا لاته هستند.

مراحل تهیه اسپرسو با این دستگاه‌ها:

1-دانه‌های قهوه را در چرخ بریزید، درون مخزن آب باشد،دستگاه را روشن کنید و منتظر بمانید تا گرم شود.

2- فنجان را زیر شیر خروجی قهوه قرار دهید.

3- دکمه دم‌کردن قهوه را فشار دهید و اسپرسو شما درچند دقیقه حاضر است.

کار با این دستگاه بسیار ساده است. اما از انعطاف‌‌پذیری کمتری نسبت به دستگاه‌های نیمه اتوماتیک برخوردار است اما باز هم در مدل‌های بهتر آن‌ها قابلیت تنظیمات بیشتری در اختیار شما قرار می‌دهد. این گروه فضای بیشتری را نسبت به گروه نیمه‌اتوماتیک اشغال می‌کند. قیمت آن‌ها در حالت ماکزیمم 400 دلار است. تفاوت قیمت باعث تفاوت در امکاناتی زنگ هشدار و تنظیمات می‌شود اما در کیفیت اسپرسو تاثیر چندانی ندارد.

دستگاه‌های اسپرسوساز با اهرم دستی

این دستگاه استایل قدیمی و دستی دارند و می‌توانند اسپرسو با کیفیتی به شما بدهند. اما کار با این دستگاه‌ها به تخصص نیاز دارد و به کسانی پیشنهاد می‌شود که در زمینه تهیه اسپرسو مهارت و تجربه دارند چرا که در کار با این دستگاه، شما بخشی از فرآیند دم‌کردن قهوه هستند.

مراحل دم کردن قهوه با این نوع دستگاه‌ها:

1- در مخزن آب بریزید و دستگاه را روشن کنید. چون این دستگاه تمام آب مخزن را به جوش می‌رساند، روند گرم شدن دستگاه ممکن است 10 تا 15 دقیقه طول بکشد.

2-دسته‌ پرتفیلتر را بردارید و به میزان تعیین شده قهوه بریزید به و خوبی فشار دهید.

3-دسته‌ی پرتفیلتر را نصب کنید و غنجان را در زیر آن قرار دهید.

4-دسته‌ی دم‌کن قهوه را بالا بیاورید و به آرامی به سمت پایین فشار دهید تا آب گرم از روی قهوه عبور کند و به درون فنجان بریزد.

5-این روند را با تعویض قهوه می‌توانید تا زمانی که آب درون مخزن باشد، تکرار کنید. پس از اتمام آب مخزن، دستگاه را خاموش کنید و منتظر بمانید تا سرد شود سپس می‌توانید مخزن را دوباره پر کنید.

این گروه از نظر سهولت کار، پیچیده‌ترین دسته هستند. فضای کمی را اشغال می‌کنند و قیمت آن‌ها از 800 دلار شروع می‌شود.با اینکه این دستگاه‌ها قیمت بالایی دارند اما اسپرسو واقعی را به شماا می‌دهند و با نگه‌داری مناسب برای سال‌ها می‌توانید از آن‌ها استفاده کنید.

دستگاه اسپرسوساز کپسولی

این دستگاه‌ها ایده‌آل و راحت هستند و برای کار با آن‌ها کافی است کپسوا آماده اسپرس.ساز را در آن قرار دهید و یک دکمه را فشار دهید تا اسپرسو غلیظی برای شما آماده کند. بیشتر این دستگاه‌ها مجهز به نازل بخار برای تولید فوم شیر جهت تهیه کاپوچینو، لاته و... هستند اما انواعی نیز دارند که فقط برای تولید اسپرسوساز ساخته شده‌باشند.

مراحل دم‌کردن قهوه با این دستگاه:

1- در مخزن آب بریزید و دستگاه را روشن کنید تا گرم شود.

2-فنجان را زیر خروجی دستگاه قرار دهید.

3- یک کپسول اسپرسو را در دستگاه قرار دهید و دکمه‌ای که برای دم‌کردن از قبل برنامه‌ریزی شده‌است را فشار دهید.

استفاده از آن بسیار آسان است و نیاز به مهارت و تمرین ندارد. اسپرسو آماده‌شده با این دستگاه می‌تواند بسیار با کیفیت باشد اگر از کپسول‌های اسپرسو با کیفیتی استفاده کنید. هر دستگاه کپسولی در ابعاد و شکل مخصوص به خود را دارد بناراین قبل از خرید این دستگاه‌ها از مجود بودن کپسول آن‌ها در بازار مطمئن شوید. قیمت این دستگاه‌ها در حالت ماکزیمم 200 دلار است و فضایی که اشغال می‌کنند در مدل‌ها مختلف متفاوت است.

قهوه‌‌ساز با قدرت بخار

این دستگاه‌ها بسیار ارزان هستند اما به شما اسپرسو نمی‌دهند بلکه خروجی آن‌ها یه قهوه بسیار قوی و اغلب سوخته است. بنابراین اگرد بهدنبال اسپرسو هستید با قیمت پایین این دستگاه‌ها وسوسه نشوید.

اکنون شما می‌توانید باتوجه به موارد گفته شده و امکانات مورد نیازتان و بودجه‌ای که درنظر دارید، دسته اسپرسوسازهای مورد نظر را انتخاب کنید و سپس با جستجو در میان برندهای سازنده این دستگاه‌ها اسپرسوساز ایده‌آل خود را انتخاب کنید. جهت مشاهده اسپرسوسازها روی لینک کلیک کنید.

 

منبع:آلترااستور

اسپرسوساز ، اسپرسوساز خانگی ، اسپرسوساز نوا ، اسپرسوساز دلونگی ، خرید اسپرسوساز ارزان